Skilteskoven står til søs – kunne være overskriften, men jeg er nu bare på vej til at blive skibsreder smiley. Forøvrigt har jeg været sømand i mine unge dage – 4 år på langfart – dengang der var rigtige sømænd på skibene og en pige i hver en havn smiley

Jeg har igennem tiden lavet mærker til en del af de færgeprojekter Henk Møller Rasmussen fra Holbæk fra “begået”. Efter at have fulgt med i det fine arbejde Henk laver, MÅTTE jeg altså bare selv eje en af de fine skibe, så her for en måneds tid siden kontraherede jeg nybygning nr. 10 som bliver en 1:87 kopi af motorfærgen MORSØ som betjente overfarten mellem Glyngøre og Nykøbing Mors.

Forbilledet

Og så lidt billeder fra byggeprocessen

Læg mærke til højttalerkapslen i styrhuset – det er meningen at der skal ægte færgediesellyd i skuden. Jeg må se om jeg kan finde den rigtige lyd som kan lægges i en loksound dekoder smiley

Jeg forventer levering i starten af februar – jeg er RIGTIG spændt på resultatet.

Sidst men ikke mindst, så er det selvfølgelig Skilteskoven der leveres navnet til siden af MORSØ – denne gang lavet som udskårne bogstaver i stedet for vådtransfer – se prøven på den trekantede sort plade bag færgen smiley

Hvad er der så sket siden sidst? (skrevet 29.december 2011) – En hel masse – det går virkelig stærkt på væftet – måske Henk har ansat nogle af de ledige skibsbyggere fra Lindø? smiley.

Nu håber jeg så bare, at Henk ikke sprænger fingrene af Nytårsaften smiley for hvad gør jeg så ?

Levering er stadig sat til starten af februar 2012.